Modele de decupat flori

AM résur PE carton modelele de codițe, de aici, și ne-am apucat de lucru. Pentru un Copil de 5 Ani durează CCA 1h30min, Dacă pornește de la Zero, și perforează El modelul. Altfel se încadrează ușor Într-o oră, mai ales Dacă primește ajutor cu fundița. Modelul DIN stânga este cel mai simplu, trebuie doar să aveți paietele în formă de floricele. Pentru modelul DIN dreapta am tăiat bucățele de 15 cm de panglică – aceeași Care se vede și la fundiță, AM încrețit-o cu Acul PE o parte, cum făceam în copilărie pampoanele de pus la codițe, le-an Strâns și le-AM cusut. PE al doilea încă nu l-am testat cu copii, Abia la viitoare mĂ întâlnesc cu CEI de la școală și Vedem ce IESE. Floricelele au fost o provocare. Întâi de toate, panglica de 30 cm se Rupea PE jumătate. Apoi se realizau trei “plusuri” (le-au botezat EI), Care se suprapuneau la mijloc, iar în final rezulta o steluță Cu 12 brațe. Fiecare dintre acestea se aducea apoi cu capătul în mijloc, fără a le îndoi, pentru a realiza buclele petalelor. Cine a Dorit a Lipit apoi în mijloc o bulină galbenă sau colorată. Florile le-am primit de la Aurelia, DIN Lada cu minuni unde are o mulțime de lucruri croșetate cu migală, Lucrate după inspirație sau dorința clientului.

Cel mai bine o Las să vă povestească CEEA ce visage: modelul coșulețului a fost realizat de Rádûment Melinda, artiste plastique. Florile au fost perforer cu Două orificii, simulând nasturii, și am profitat de ocazie să coasem și o paietă. Tema a fost destul de liberă azi, Fetele chiar au remarcat cu plăcere că nu am pus nicio restricție și pot Coase Liber, ce vor. Nu am insistat nici cu paietele, însă mĂ Bucur că au înțeles, fără să-și DEA seama, cum se COS nasturii. Modelul prezentat poate fi, normal, adaptat după preferințe. Dacă Copiii sunt mai mari, pot doar să coasă cu ață de diferite Culori diverse MODELE, fără a aplica neapărat decorațiuni. Au fost de la început, ne-au susţinut şi au crezut în Noi, naşii:…………………….. Ne-au crescut, ne-au învãţat, ne-au ajutat şi sunt în continuare lângã Noi, pãrinţii:……………………………………………. Cu dreptul intrãm în Biserica “……………..” DIN…………., données PE de……………………, la ora……… Râdem, cântãm şi ne bucurãm, la Restaurantul “……………..” DIN……………………, Începând cu ora……… Draga Andreea, am si spus ca nu am gasit sursa, Poza am vazut-o PE Facebook, fara Alte linkuri si trimiteri.

Daca stii sursa, de ce nu o adaugi intr-un Comentariu? Personal nu urmaresc niciun site brésilien, iar krokotac DIN ce stiu e bulgaresc. Sunt Aurelia, mamă a Patru copii, pasionată de Culori, Fire şi croşetă. Știu că nu e OK să Compari Copiii între EI, însă DIN toate cele realizate, primul ími place cel mai mult. F. are Cinci Ani, și este băiețel. E drept că nu a vrut să coasă Complete modelul, PE motiv că “așa vrea El să fie al lui”, cu toate insistențele Mele și explicațiile de la codițe, unde i-am arătat cum se completează elementele. Dar a ales Florile singur, toate la fel, și a cerut să completeze planșa cu albinuțe – Elemente Care se aflau PE masă, Dar niciuna dintre fete nu le-a cerut. Este Modul meu de lucru, expli TEHNICA, în Rest-Alegerea culorilor, completarea planșei, aparține fiecăruia. Cel mai mult ími place Când învață Unii de la alții – Dar de Data aceasta nu a fost cazul. Flavius a Rămas ultimul în clasă Când și-a Lipit albinuțele. Bolurile pot fi folosite ca ghivece pentru Flori, Dacă sunt căptușite, în prealabil, Cu folie alimentară sau de aluminiu. Ideea aceasta circula PE Facebook, şi cum mai toată Lumea urcă poze, dar nu da şi sursa, n-am idee PE unde ar fi modelul original.

Comments are closed.

RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram