Modele de compuneri despre vara

Este ultima zi de Scoala. Toti copii sunt Agitati si asteapta cu nerabdare ziua urmatoare. Mai sunt cateva minute si clopotelul va Suna de iesire si toti elevii vor pleca acasa. Mine va fi premierea si toti copii sunt emotionati si vorbesc intre EI ce o sa Poarte Maine sau cum o sa-si FACA Parul. Profesorii stau si II privesc si incep sa discute cum a mers anul Scolar. Stau toti si se gandesc Cate teme le-au dat si cat au chinuit copii cu multe critici si multe note rele. Intotdeauna toti profesorii sunt mult mai indulgenti la sfarsitul anului. Eu sunt eleva si stiu cum se petrec lucrurile. En sfarsit un venit ziua premierei.

Prin Sala se AUD susoteli si zgomote. Copii trebuie sa réciter cateva poezii. Dans Vocea Lor tremuranda se simte Emotia si frique de délibérarea premiilor. Profesorii se amuza de frique eleviilor. Dupa ce a trecut de ETAPA cu poeziile un Profesor incepe sa anunte inceperea premierei. La fiecare clasa dirigintele sau Diriginta ISI spune premiantii. Au trecut emotiile, iar Copiii incep sa vorbeasca despre ce o sa faca in vacanta de Vara. EI sunt ASA de entuziasmati ca intra in vacanta INCAT Striga si canta mergand spre Casa. DIN acel moment incepe o noua experienta pentru elevi si mai multa odihna si distractie. Credeti-ma sunt eleva si stiu toate aceste lucruri.

Au trecut doar cateva zile de la inceperea anului Scolar, dupa Lunga vacanta de Vara. PE Internet a aparut compunerea unui elev care ne-a facut PE toti sa ne aducem aminte de anii cand purtam uniforma. Anul trecut la bac m-a pus sa fac o compunere despre Vara și am luato PE ăsta și pt ca am făcut aproape tot bine am luat 8,25 PE BOLTA cereasca se zareste cu usurinta mingea de Aur ce se Joaca cu randunelele. Ciripitul pasarelelor Rasuna prin imprejurimi. Anul Scolar s-a terminat, iar copii asteapta sa Plece la Tara la bunici, la munte sau la Mare… Fluturii Viu Colorati alearga DIN Floare in Floare.. Livezile scaldate-n Aur, ne asteapta PE toti cu Roade DIN belsug. Soapta Padurilor si surasul Marii ne mangaie auzul. Soarele arunca sclipiri de Platina peste intreaga Natura Care Juca in Codrii, paduri si luminisuri… Animalele incep sa ISI Stranga Hrana… Albinele zboara dintr-o Floare in Alta sa Adune Polen. BLANDA batere de vant Lua toate Florile parfumate la un Vals vienez.

Zana verii a sosit PE meleagurile noastre in caleasca EI de raser de Soare, Trasa de Doi fluturi Colorati… EA Poarta o Rochita tesuta cu FIR de aur…. Vrea sa poposeasca la Noi ceva timp… A venit Impreuna cu niste animalute pufoase.. Roua diminetii se ASEZA delicat PE Florile inmiresmate. PE nisipul fin si auriu, PE Langa Marea CEA nesfarsita si inspumata se plimba copii. GLASUL pasarilor se amesteca cu GLASUL copiilor Care se Joaca cu Natura PE Ulitele satelor, iar apoi formeaza o melodie fermecatoare. Natura este in Mare sarbatoare, a intins o Masa Mare si Lunga plina de mancaruri fructe, légumineuses DIN belsug.

Zana verii a imbracat toata Natura in culorile EI preferate. En Livezile bunicilor asteapta cosuri Pline cu mere, Pere, prune si alte Roade DIN belsug… Oamenii si Natura sarbatoresc venirea verii PANA nu e prea tarziu si Vara pleaca si soseste toamna cu norii Grei Care ISI Poarta plumbul, Cu ploile EI Reci si albastre, Cu Frunze caramizii si rosiatice, Cu fructe care te Imbata cu mirosul Lor inmiresmat. PARCA primavara a trecut sa de repede ca o STEA cazatoare, Dar oamenii si-au pus dorinta la EA sa nu le aduca Greul, si a venit un anotimp Mirific, avançant peline de culoare cu fructe DIN belsug cu vacante, si ASA s-a si intamplat PE taramurile noastre dupa primavara caldut a, unde vantul Adie si ne aduce Sub NAS mirosul Florilor si al ierbii incoltite si inverzite, Vine cel mai frumoas anotimp dintre toate..

Comments are closed.

RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram